"Hoe mooi herinneringen ook mogen zijn, de Lod Lavkigroep leeft naar de toekomst: jongeren zetten het werk voort en weten de traditie naar waarde te schatten, maar willen vooruit. De (cowboy-)hoed dreigt te verdwijnen, de wigwamromantiek heeft plaats moeten ruimen voor die van de ruimtevaarders, de strozak heeft het pleit verloren tegen de veldbedjes, maar aan de kern van wat Baden Powell ons voorhield: de eerlijkheid, de trouw, de dienstbaarheid, enz. is niets veranderd." -- Johan Van Lishout, Krassende Kraai, 1985 --

Scouts Lod Lavki Hasselt

Startdag 2023

  • Gepubliceerd op: wo, 23/08/2023 - 11:08
  • Door: lodlavki

Beste leden, toekomstige leden, ouders en sympathisanten

 

Na een spetterend groot kamp met veel activiteiten en plezier starten we het scoutsjaar naar goede gewoonte met onze startdag. Dit jaar vindt de startdag weer plaats op het college, onze thuisbasis.

Groot kamp 2023 Porcheresse

  • Gepubliceerd op: ma, 22/05/2023 - 08:34
  • Door: lodlavki

Beste ouders en leden,

Zoals elk jaar gaat onze groep in de zomer 10 dagen op groot kamp in de Ardennen. Bij deze tiendaagse komt heel wat voorbereiding kijken, in deze tekst bezorgen we u alle nodige informatie ivm. dit kamp. Dit jaar vindt het kamp plaats op een mooie weide in Porcheresse. Dit is een prachtige plek in het midden van de Ardennen met prachtige natuur en tal van activiteiten waar jullie zonen zich zeker niet zullen vervelen.

Winter BBQ

  • Gepubliceerd op: ma, 03/10/2022 - 09:34
  • Door: lodlavki

Beste leden, ouders en sympathisanten

Na de geslaagde edities van de afgelopen jaren is het weer tijd voor onze gezellige winterbarbecue!
Deze zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het Virga Jessecollege te Hasselt op 22 oktober. Iedereen is welkom om 18.30 uur voor een drankje en een lekker stuk vlees of een veggiemenu!

Tags: 

Pagina's