Inschrijven

Beste ouders

Het lidgeld zorgt ervoor dat uw zoon verzekerd is gedurende de activiteiten en op kamp.
U kan het lidgeld betalen door 39 euro te storten op de groepsrekening BE58 7845 3828 7479 met vermelding van de tak van uw zoon en zijn naam, bv. Welpen - Jan Janssens.

Wie aangesloten is bij de CM (Christelijke Mutualiteit) kan 15 euro terugkrijgen van de CM als tegemoetkoming voor het lidgeld van een jeugdvereniging. Het enige wat u hoeft te doen is dit formulier te downloaden, in te vullen en naar de CM sturen. Alles wat door de groepsleiding ingevuld moet worden, is al ingevuld. Die papieren hoeven dus niet aan ons bezorgd te worden maar rechtstreeks aan de CM!

Een stevige linker
de leiding

Fiscaal attest

Wist u dat alle kinderen tot 12 jaar gratis op kamp kunnen gaan met onze jeugdvereniging?
Want met een fiscaal attest kan u het kamp- & weekendgeld gedeeltelijk aftrekken van uw belastingen! (lidgeld komt niet in aanmerking). Dus tel maar uit hoeveel u kan besparen!
De uitgaven voor de opvang tijdens vrijetijdsactiviteiten van kinderen tot 12 jaar, komen in aanmerking voor fiscale aftrek bij de belastingsaangifte die u het erop volgende jaar doet.
We hebben alle kinderen tot 12 jaar die dit jaar mee op weekend en/of kamp zijn geweest automatisch een fiscaal attest opgestuurd. Het maximaal aftrekbare bedrag is beperkt tot € 11,20 per opvangdag per kind, ongeacht de duur van de opvang. Er staat geen beperking op het aantal opvangdagen per jaar dat voor aftrek in aanmerking komt. Hou dit attest zorgvuldig bij en vergeet niet om het aan te duiden op uw volgende belastingsaangifte!