Verslagen

Groot Kamp 2018

Verslag van Jeroen Engelen, verkenner - 29 augustus 2018

Op een warme zondag maakten de verkenners en de JIN zich klaar om de tocht naar het grote kamp in Bourseigne-Neuve te maken. Hoewel de verkenners een aantal problemen ondervonden, vonden we op de eerste dag toch nog tijd om de finale van het WK-voetbal te zien in Dinant. Na deze korte pauze en een lekkere maaltijd vertrokken we de JIN die net aankwam uitwuivend naar hun overnachtingsplaats in Durbuy. 

Gemengde vergadering

Verslag van Joris Gruyters, leider verkenners - 17 maart 2018

Wie binnen enkele jaren nog eens terugdenkt aan deze activiteit, zal zich wellicht één ding meteen herinneren: de verschrikkelijke koude. De kranten kopten “koudste 17 maart in 100 jaar”. Kennelijk was dit geen berichtgeving die de verkenners angst inboezemde, gezien het heuse aantal dat met de fiets tot de kinderboerderij afzakte.

Game of Thrones-vergadering

Verslag van Tom Collen (AKA Kid jr.), verkenner - 10 maart 2018

Zaterdag 10 maart 2018 hadden wij de verkenners een vergadering over Game of Thrones. Eerst moesten wij lag wachten omdat de opnametocht overlopen werd per groep. Daarna kregen wij de uitleg van het spel. De bedoeling van het spel was om mensen met meelballen aan te gooien en hun leventje af te pakken zodat je stukken grond kon kopen.

Pagina's