! BELANGRIJK ! Aanpassing data & locatie groot kamp 2020

  • Gepubliceerd op: di, 23/06/2020 - 09:55
  • Door: Jonas Verding

Beste ouders en leden

 

Met dit bericht willen we jullie informeren over de zeer drastische wijziging van het kampprogramma die we hebben moeten doorvoeren de afgelopen dagen. Er kwam namelijk 3 dagen geleden bericht binnen van de gemeente Libramont-Chevigny dat er enkele zaken werden verboden voor jeugdbewegingen in de zomer: kampen met meer dan 50 personen tegelijk en wandelen in groep in de gemeente, wat dus vrijwel alle activiteiten van de weide af in groep omvat. Omdat wij het relatief onmogelijk achtten om met deze maatregelen op een normale manier een kamp te voorzien, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe weide.

 

Zo zal ons groot kamp in plaats van in Bras-Haut dit jaar doorgaan te Zutendaal, op een mooie weide tussen de bomen van ongeveer 3 hectare groot. Op deze manier kan er een veilige afstand worden behouden tussen de bubbels en kan er tevens een kamp op normale manier worden ingericht.

Omwille van de beschikbaarheid van deze weide zal het totale kamp doorgaan van 22 tot 31 juli 2020 en zal leiding daarvoor niet op voorkamp kunnen gaan. Voor de opbouw van het kapoenen- en welpenkamp wordt er daarom een voorkamp van enkele dagen ingerekend, waardoor het kamp voor de kapoenen en welpen van 27 tot 31 juli zal plaatsvinden.

 

Meer info over vervoer, terugbetaling van de te hoge kampprijs omwille van het verlaagd aantal dagen volgt in de loop van de komende week, maar we wouden jullie graag al even op de hoogte brengen van deze kleine verandering in data. Mochten er complicaties zijn omwille van reeds geplande vakanties of verdere vragen, aarzel dan niet om de groepsleiding te contacteren op groepsleidinglodlavki@gmail.com!

 

Een stevige linker en tot snel

Felix De Bruyn (GRL)

Jonas Verding (GRL)