! BELANGRIJK ! vergadering afgelast door corona

  • Gepubliceerd op: do, 21/10/2021 - 21:21
  • Door: lodlavki

Beste ouders en leden

 

Helaas moeten we jullie mededelen dat er deze zaterdag geen vergadering zal kunnen plaatsvinden, vanwege het feit dat er een van de kapoenenleiders positief heeft getest op het coronavirus deze woensdag. Hij zou sinds maandag/dinsdag symptomen hebben gehad, waardoor de leiding die hem zaterdag heeft gezien vandaag door contact-tracing is opgeroepen om zich te laten testen. Door de overvolle testcentra kan het overgrote deel van de leiding zich niet voor zaterdag laten testen, waardoor er vermoedelijk niet genoeg leiding aanwezig zal kunnen zijn op de vergadering.

 

Voor de kapoenen die afgelopen zaterdag op de vergadering waren wordt er aangeraden om zich ook te laten testen of in quarantaine te gaan tot er kan worden getest. Meer info hierover kan worden teruggevonden op:https://covid-19.sciensano.be/nl/procedures/hoog-risicocontacten

 

Normaal gezien kan volgende week elke vergadering terug doorgaan, maar voor deze week zal het er helaas niet in zitten. We zien jullie alleszins hopelijk snel terug!

 

Stevige linker

De leiding van Lod Lavki