Corona-update: 28 januari 2021

  • Gepubliceerd op: do, 28/01/2021 - 23:24
  • Door: Jonas Verding

 

Beste ouders en leden

 

Gezien de nieuwe coronamaatregelen voor jeugdwerking die recent werden aangekondigd, waarbij er enkele weken enkel in beperkte groepen mag worden samengekomen, zijn wij genoodzaakt om ons programma voor de komende weken te wijzigen. Het positieve aan de maatregelen is wel dat de derdejaarsjongverkenners, verkenners en jin terug naar de vergaderingen mogen komen!

Hieronder een overzicht van hoe de komende weken er zullen uitzien:

    • 30/01: Geen vergadering voor geen enkele tak, zodat elke tak zich kan voorbereiden op het nieuwe systeem en het beste er van kan maken
    • 6/02: er mag maximaal in bubbels van 10 man worden gewerkt. Elke tak doet vergadering (de kapoenen passen wel de duur van hun vergadering aan naar 2u in de plaats van 3u!), waarover meer info per tak op de site vermeld staat.
    • 13/02 & 20/02: In de Krokusvakantie mag er volgens Scouts & Gidsen Vlaanderen worden samengekomen met 25 personen voor de -12-groepen en in groepen van 10 voor +12-jarigen.

 

Gezien de afbakening van de groepjes op voorhand moet gebeuren, zal de leiding van de tak van uw zoon op voorhand vragen wie er naar de vergadering zal komen, om achteraf een lijst van groepjes mede te delen. De plaats van samenkomst zal per groepje licht variëren, dus houd zeker de info op de site (www.lodlavki.be) goed in de gaten. Alle verdere info per week vindt u steeds het meest up to date op de site, via de pagina van de tak van uw zoon, dus vergeet deze zeker niet af en toe te raadplegen.

 

We hopen op deze manier nog steeds iedereen een kwalitatieve en scouteske zaterdagnamiddag te kunnen bieden, en zien jullie graag allemaal vanaf 6/02 terug!

 

Een stevige linker

Felix De Bruyn (GRL)

Jonas Verding (GRL)