!!!! Data Groot Kamp 2018

  • Gepubliceerd op: zo, 19/11/2017 - 12:01
  • Door: Joris Gruyters

Beste ouders en leden,

 

De kogel is door de kerk! Bijna vier maanden na ons legendarische kamp in Lourdes en Plan, kunnen we weer beginnen uitkijken naar het mooiste moment van het jaar: kampvuren, grote constructies en epische dagtochten en twee- of driedaagsen! Groot Kamp is het hoogtepunt van ons scoutsjaar. Om zeker te zijn dat iedereen er bij kan zijn, geven we alvast de volgende data mee:

 

  • Donderdag 12 juli om 17u00 op het college: Schouwing. Dit duurt normaal gezien maar een uurtje. Hier worden de uniformen en bagage gecontroleerd. Zoals steeds raden we aan om alles compact - verpakt in plastic zakjes - in één rugzak te steken. De bagagelijst volgt nog. De bagage een dag later brengen is niet mogelijk, gezien de volledige leidingsploeg dan op voorkamp is om het kamp op te bouwen!
  • Zondagochtend 15 juli om 8u30: Op deze prachtige ochtend vertrekken onze verkenners en jin. Zoals zij weten - of geacht zijn te weten - blijven we een nacht slapen op verplaatsing. Compacte fietstassen met slaapgerief en genoeg koolhydraten zijn dus de boodschap. 
  • Dinsdagochtend 17 juli: vertrek kapoenen, welpen en jongverkenners. De jongere takken hebben de luxe om lekker op de trein te zitten. Geen kapotte kettingen, lekke banden of zure kuiten, enkel een mooie tweedeklas-zetel in een gammele treincabine! 
  • Zondag 22 juli: Bezoekdag! Op deze dag kunnen jullie de kleine bengel nog eens komen bezichtigen. Hij zal u - tussen het schuimige glas Cristal en het stukje vlaai - verblijden met zijn avonturen van de afgelopen week. De kapoenen mogen op deze dag naar huis. Verdere uren worden later nog meegedeeld.
  • Donderdag 26 juli: vertrek welpen, jongverkenners, verkenners & jin. De welpen en jongverkenners zullen tegen de vroege avond (17h00/18h00) aankomen. Bij verkenners & jin is het altijd moeilijk vooraf te voorspellen hoe laat we zullen arriveren met ons fietsje. We houden natuurlijk wel tijdig contact met de ouders!

 

We hopen dat we jullie langs dit bericht goed hebben kunnen informeren over de data. 

 

Een stevige linker,

 

De Leiding

Tags: