Griekenland 2015 - dag 3

01/07/2015 - Met een klein beetje vertraging is er nu het verslag van dag nummer 3. Intussen zijn Pieter Delbare en Michiel Vuylsteke veilig aangekomen en zijn we eindelijk voltallig. De dag begon vroeg want er stond een boottocht gepland met onze Griekse scoutsvrienden. Jammer genoeg viel de boottocht letterlijk in het water. Het was weliswaar aan het regenen. Daarom hadden we besloten om even de kat uit de boom te kijken om te zien of het tropische, Griekse weer alsnog zou opdagen. Namiddag werd het wat droger en vond er een korte boottocht plaats. Roeien als echte pro's is ons niet meer vreemd. Er werd besloten om donderdag een langere boottocht te doen, maar overnachten op het eiland zat er niet meer in. De waaghalzen onder ons placeerden nog een plonsje in onze privébaai onder het goedkeurend oog van de leiding. De meest spectaculaire sprongen werden op camera vastgelegd en achteraf duchtig herbekeken.

's Avonds stond er een barbecue op het programma. De zon kwam weer boven en het terras was een ideale plaats om na te praten over de boottocht of straffe verhalen te vertellen waarmee sommigen duidelijk wilden uitpakken. Na lange tijd was de barbecue op punt en konden de overheerlijke souvlaki's op de grill. De Jeroen Meus kwam in ons boven en het werd uiteraard een topmaaltijd.

Om de liefjes en vooral moeders gerust te stellen: iedereen is nog heel en in één stuk. Het enige verschil wat jullie misschien gaat opvallen is onze glanzende, nieuwe, iets bruinere huidskleur.