Groot kamp 2020 gaat door!

  • Gepubliceerd op: zo, 24/05/2020 - 18:42
  • Door: Jonas Verding

Beste ouders en leden

 

Zoals velen reeds uitgebreid in de media zullen hebben zien verschijnen mogen zomerkampen voor jeugdbewegingen gelukkig doorgaan! De leidingsploeg is heel erg blij met dit nieuws en gemotiveerder dan ooit om na 8 gemiste scoutsvergaderingen en de afgelaste paaskampen er een onvergetelijk kamp van te maken!

Dat kan echter gezien de huidige situatie niet zonder het nemen van de nodige maatregelen. Zo moeten we onze groep opdelen in bubbels van maximaal 50 personen, waarbinnen geen afstand moet worden gehouden en alle normale activiteiten mogelijk zijn, en waarbuiten geen contact met anderen mogelijk is zonder mondmasker en 1,5 m afstand. Alle verdere concrete info hieromtrent vindt u in de PDF-versie van ons infoblad, ‘den Dolle’, in de bijlage, samen met de medische fiche. Deze laatste mag u per e-mail naar groepsleidinglodlavki@gmail.com sturen of bij vertrek afgeven, voorzien van de extra info omtrent het COVID19-virus over uw zoon (reeds besmet geweest, recent ziek geweest of deel uit maken van risicogroep).

 

Zoals in het boekje aangegeven zijn verdere vragen steeds welkom bij de hopman van de tak van uw zoon of bij de groepsleiding op groepsleidinglodlavki@gmail.com. Midden/eind juni zullen er ook online infoavonden per tak worden georganiseerd via Google Meet, waar u rechtstreeks vragen kan stellen waar u nog mee zit.

Dolle & medische fiche: https://www.dropbox.com/sh/06a61c228awf1c2/AAANO02XAwB1AA3ac7Y0wn2sa?dl=0 

Een stevige linker en tot binnenkort

Felix De Bruyn (GRL)

Jonas Verding (GRL)

Etienne Quintiens (GRA)