Groot kamp 2020: verdere info

  • Gepubliceerd op: vr, 26/06/2020 - 20:45
  • Door: Jonas Verding

Beste ouders en leden

 

Zoals enkele dagen geleden aangekondigd zal het kamp in de plaats van in Bras-Haut deze zomer in Zutendaal doorgaan. Alle specifieke details worden overlopen in deze mail.

 

KAMPDATA:

In de eerste plaats worden de oorspronkelijke kampdata aangepast naar de volgende:

Schouwing en afgifte bagage VOOR JV’s, VK’s en JIN: 20 juli 2020 - 17:00 op de speelplaats van college

Kapoenen & welpen: 27 - 31 juli 2020

JV’s, Verkenners en Jin: 22 - 31 juli 2020

 

(De kapoenen en welpen dienen niet naar de schouwing te komen en mogen hun bagage met de auto meenemen)

 

We beseffen nogmaals dat het door deze verandering in data niet voor iedereen evident is om mee te kunnen gaan op kamp, indien er reeds andere plannen waren gemaakt voor of na het kamp.

 

BAGAGELIJST & OORSPRONKELIJKE INFO:

Voor algemene info over kamp, de bagagelijst en dergelijke, kan u nog steeds de kampdolle raadplegen via:

https://bit.ly/2BLOQLG. We raden nog steeds aan om twee mondmaskers (of eventueel nog een reserve) mee te nemen!

 

VERVOER:

Het oorspronkelijke plan was het gebruik maken van het openbaar vervoer om tot bij onze kampweide te geraken. Gezien het kamp nu in Zutendaal zal doorgaan, bestaat er de mogelijkheid voor zowel de Verkenners en Jin als de Jongverkenners om met de fiets op kamp te gaan. Dit biedt op het kamp zelf ook de mogelijkheid om kleinere verplaatsingen te doen. Het aanschaffen van fietstassen is niet perse nodig (wel handig indien u er hebt), gezien het steeds om korte afstanden zal gaan, maar een rugzakje voor op de fiets is zeker aan te raden. Zorg er verder voor dat de fietsen bij vertrek in orde zijn en laat ze eventueel op de schouwing controleren!

De eerste dag vragen we ook om een lunchpakket mee te nemen voor de eerste middag!

 

De kapoenen en welpen zouden we graag willen laten brengen naar het kamp. We zouden willen afspreken op de 27e juli om 10:00 aan de Lietenberg. U vindt in de bijlage een plannetje met waar de plaats van afspraak zich exact bevindt. Verder zouden we u willen vragen om uw zoon van een lunchpakket te voorzien voor de eerste middag!

 

POST OP KAMP:

Zoals altijd kan u u zoon een brief of kaartje sturen terwijl hij op kamp is. De vermelding op de enveloppe of het kaartje mag als volgt zijn:

Voornaam en naam - tak (bv.: Jan Janssen - Welpen)

Scouts Lod Lavki

Stelebos IV & V

p/A 15 Augustusstraat 68

3690 Zutendaal

Hou er wel rekening mee dat het enige tijd duurt eer de post aankomt en dat de jongens maar 5 of 10 dagen op kamp zijn!

 

BETALING:

We hopen dat alsnog iedereen die mee zou komen effectief kan meekomen, maar indien dit niet zou zijn en u reeds heeft betaald, stuur dan even een mailtje naar groepsleidinglodlavki@gmail.com. Gezien alle welpen nu 5 dagen op kamp zullen gaan, in de plaats van dat enkel enkele eerstejaars het kamp na 5 dagen zouden verlaten, zullen er ook ouders zijn die een te hoge kampprijs hebben betaald, indien ze voor 10 dagen kamp hebben betaald. Gelieve ook dan een mailtje te sturen naar het groepsleidingse-mailadres voor een terugbetaling van de helft van de kampprijs.

Wie nog niet had inschreven, door dus de kampprijs over te maken op de groepsrekening, kan dit nog steeds doen door de kampprijs (13,5 euro per dag) te storten op BE58 7845 3828 7479 met vermelding:

“Naam - tak” (Bv.: “Jan Janssen - Welpen”)

 

Kampprijs per tak:

Kapoenen en welpen: 67,5 euro

JV’s, Verkenners en Jin: 135 euro

 

We vragen ook om deze inschrijving/betaling te doen tegen TEN LAATSTE 5 JULI zodat wij zeker tijdig een idee hebben van wie er mee komt.

 

MEDISCHE FICHE:

Zoals bij de vorige mail over kamp vermeld moet er voor elk lid dat meegaat een medische fiche worden ingediend. De medische fiche mag digitaal ingevuld doorgestuurd worden naar groepsleidinglodlavki@gmail.com, en kan geraadpleegd worden via volgende link:

https://bit.ly/31o3TGj

 

We zouden ook willen vragen om deze te voorzien van de nodige info over uw zoon in verband met corona:

  • Behoort hij tot een risicogroep? Om welke reden? Zo ja: is er toestemming van de huisarts om mee te komen op kamp?
  • Voor in geval van ziekte: toestemming om met uw zoon naar de huisarts te gaan en hem eventueel paracetamol te geven.

 

 

Indien er nog verdere vragen zijn, mag u deze gerust mailen naar groepsleidinglodlavki@gmail.com en proberen wij deze zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden!

 

Een stevige linker en tot snel

Felix De Bruyn (GRL)

Jonas Verding (GRL)