Groot kamp 2022: info inschrijving

  • Gepubliceerd op: wo, 22/06/2022 - 22:06
  • Door: lodlavki

 

Beste ouders en leden,

 

Zoals elk jaar gaat onze groep in de zomer 10 dagen op groot kamp in de Ardennen. Dit jaar vindt het kamp plaats in Mazée, bij Viroinval. Na twee edities zonder bezoekdag, zijn we blij dit jaar ook te mogen aankondigen dat deze terug kan plaatsvinden halverwege ons kamp. Hier worden de kapoenen (na 5 dagen kamp) opgehaald en kan elke ouder de prachtige tak- en groepsconstructies bezichtigen, zijn/haar zoon van schone kledij voorzien en genieten van een hapje en drankje op onze fantastische kampweide. De reeds bekendgemaakte data kan u hieronder nogmaals terugvinden:

 

schouwing, waarbij de bagage wordt meegegeven: 14 juli

Vertrek verkenners en jin met de fiets: 17 juli

Vertrek kapoenen, welpen en jongverkenners: 19 juli

Bezoekdag + einde kamp kapoenen: 24 juli

Einde kamp: 28 juli 

 

Wil uw zoon graag meekomen, om de beste bosspelen te spelen, te proeven van de kookkunsten van onze Lod Lavkiaanse keukenploeg en te genieten van het prachtige Ardense landschap, schrijf hem dan zeker in aan de hand van volgende instructies:

 

De kampprijs per dag bedraagt 13,5 euro, wat dus per tak neerkomt op:

• Voor kapoenen: €67,50;

• Voor welpen en jongverkenners, verkenners en jin: €135,00;

• Voor leiding: €189,00;

 

en zou ten laatste 8 juli op het rekeningnummer BE58 7845 3828 7479 moeten worden gestort. De inschrijving van uw zoon kan pas volledig geregistreerd worden wanneer de storting voor zijn kamp ontvangen is. Vergeet ook zeker niet de NAAM en TAK van uw zoon te vermelden in het bijschrift van de overschrijving in volgende vorm:

 

‘Groot Kamp *VOORNAAM* *NAAM*, *TAK*’

(bv.: ‘Groot Kamp Jan Janssen, Welp’).

 

Meer info over bagage en kampthema volgt nog via ons boekje ‘De Kampdolle’ begin juli. Voor eerdere vragen kan u gerust terecht bij de groepsleiding via groepsleidinglodlavki@gmail.com of bij de hopman van de tak van uw zoon. We hopen alleszins op jullie talrijke aanwezigheid!

 

Een stevige linker,

De leiding van Lod Lavki