Groot kamp 2023 Porcheresse

 • Gepubliceerd op: ma, 22/05/2023 - 08:34
 • Door: lodlavki

Beste ouders en leden,

 

Zoals elk jaar gaat onze groep in de zomer 10 dagen op groot kamp in de Ardennen. Bij deze tiendaagse komt heel wat voorbereiding kijken, in deze tekst bezorgen we u alle nodige informatie ivm. dit kamp. Dit jaar vindt het kamp plaats op een mooie weide in Porcheresse. Dit is een prachtige plek in het midden van de Ardennen met prachtige natuur en tal van activiteiten waar jullie zonen zich zeker niet zullen vervelen.

 

Wanneer?

Eerst en vooral willen we jullie alle belangrijke data meegeven:

 • Schouwing, waarbij de bagage wordt meegegeven: 13 juli om 16.00uur
 • Vertrek verkenners en jin (met de fiets): 16 juli
 • Vertrek kapoenen, welpen en jongverkenners: 18 juli
 • Bezoekdag + einde kamp kapoenen: 23 juli van 14.00uur tot 18.00uur
 • Einde kamp: 27 juli 
 • Bagage ophalen: 28 jul

De exacte vertrekuren zullen nog meegedeeld worden aangezien deze van de treinuren afhangen maar dit zal rond 8 uur zijn.

 

Wat?

Elke tak heeft ook nog wat extra informatie zoals een bagagelijst en meer info over het kampthema, deze info kan u vinden via een van de volgende linken:

Kapoenen - Welpen - Jongverkenners - Verkenners - Jin

Uiteraard moet u uw zoon 5, 10 of zelfs 12 dagen missen. U kan hem echter natuurlijk een kaartje of brief sturen op de kampwei. Indien u graag een kaartje of brief van uw zoon (terug)krijgt, mag u uiteraard niet vergeten hem pen, papier, enveloppen en postzegels mee te geven, naargelang het aantal brieven hij wil versturen.

Een kaartje of brief sturen kan met volgende vermelding op de enveloppe:

Scouts Lod Lavki
Naam + Tak van uw zoon
Culot de Lahaut 14
6929 Daverdisse

 

Inschrijven

Wil uw zoon graag meekomen, om de beste bosspelen te spelen, te proeven van de kookkunsten van onze Lod Lavkiaanse keukenploeg en te genieten van het prachtige Ardense landschap, schrijf hem dan zeker in aan de hand van volgende instructies:

De kampprijs per dag bedraagt 15 euro, dit is spijtig genoeg iets meer dan andere jaren maar door het duurder worden van levensmiddelen zijn wij genoodzaakt de kampprijs te verhogen. Dit komt dus per tak neer op:

 • Voor kapoenen: €75;
 • Voor welpen, jongverkenners, verkenners en jin: €150,00;
 • Voor leiding: €195,00;

en zou ten laatste 8 juli op het rekeningnummer BE58 7845 3828 7479 moeten worden gestort. De inschrijving van uw zoon kan pas volledig geregistreerd worden wanneer de storting voor zijn kamp ontvangen is. Vergeet ook zeker niet de NAAM en TAK van uw zoon te vermelden in het bijschrift van de overschrijving in volgende vorm: 

‘Groot Kamp *VOORNAAM* *NAAM*, *TAK*’ 
(bv.: ‘Groot Kamp Jan Janssen, Welp’).

 

Medische fische

We vragen ook zoals elk jaar een medische fische in te vullen en een kopie van het (kids) e-id toe tevoegen. Dit kan online, via mail of op papier, deze link bevat meer informatie. Indien u via mail verkiest kan u het mailen naar groepsleidinglodlavki@gmail.com. Indien uw zoon last heeft van iets waar extra op gelet moet worden (bv. astma, allergie, ...) raden we aan een medische fische op papier af te geven aan de desbetreffende hopman met de eventueel bijhorende medicatie.

 

Vragen

Indien u nog vragen hebt kan u altijd terecht bij de groepsleiding via groepsleidinglodlavki@gmail.com of bij de hopman van de tak van uw zoon. Indien u liever telefonisch contact opneemt:

Siebe Dreesen: 0489 71 73 85 (GRL)

Justin Koninckx: 0471 66 69 36 (GRL)

 

We hopen alleszins op jullie talrijke aanwezigheid!

Een stevige linker,

De leiding van Lod Lavki