Het vertrek naar Lourdes

  • Gepubliceerd op: zo, 09/07/2017 - 23:05
  • Door: Joris Gruyters

Beste ouders en leden,

na maanden van voorbereiding, geduld en hoge verwachtingen, naderen we eindelijk de week van ons vertrek naar Lourdes en Plan. Om alles duidelijk en vlot te laten verlopen, lijsten we graag de volgende planning op:

- woensdag 12 juli: op deze dag zal de eerste (en eigenlijk de enige échte) schouwing zijn. Wij verwachten iedereen om 15h00 stipt aan het college. Hier wordt de bagage in de camion geladen, wordt het uniform (dat niet bij de bagage gestoken wordt, maar gedragen bij het vertrek) gecontroleerd en kan u nog groene truien kopen, alsook onze klassieke tshirts en de speciale Lourdes-exemplaren (die u zeker niet mag missen als collector's item). De schouwing duurt ongeveer een uurtje.

- Zaterdag 15 juli: op deze dag wordt ons officiële vertrek ingehuldigd. Zaterdag zullen we eerst samenkomen op het college om 13h45. U kan uw auto hier zetten. Dan wandelen we samen naar de viering in de basiliek voor onze gebedsviering die begint om 14h30. In het kader van ons vertrek is het echt de moeite om erbij te zijn. Na de viering wandelen we terug naar het college voor de afrondende formatie.

- Zondag 16 juli: we spreken af om 3h45 's ochtends aan de achterkant van het Cultureel centrum (kunstlaan). Hier staat de autobus klaar. We vertrekken om 4h00 stipt, dus wees zeker op tijd daar!

Aldus de komende dagen in aanloop naar ons vertrek. Vragen en opmerkingen zijn steeds welkom, langs welk medium ook. Onze leiding is permanent beschikbaar!

Een stevige linker,

de leiding