Infoavond Lourdes!

  • Gepubliceerd op: ma, 14/11/2016 - 19:30
  • Door: Joris Gruyters

Beste leden en ouders,

het scoutsjaar is inmiddels weer twee maanden bezig. Zoals we jullie al allemaal hebben kunnen vertellen is dit het speciale "zevende jaar", waarop de oudere jongens naar Lourdes trekken. We lijsten we hier alvast belangrijke informatie op die jullie een stuk wijzer moet maken.

Het kamp in Lourdes zal niet enkel een bezoek aan dit enorme bedevaart bevatten, maar brengt ons ook een week tot in San Juan de Plan. Dit is een dorpje in Spanje, in de regio Aragòn (de nieuwsgierige ouders kunnen het alvast opzoeken!). Om verwarring te voorkomen: dit groot kamp is enkel bestemd voor leden vanaf de derdejaars welpen! De kapoenen, eerste-en tweedejaars zullen dus niet naar Lourdes gaan, maar gaan naar zee! 

De data van deze kampen zijn als volgt: Zeekamp vindt plaats van 1 tot 7 juli. We zullen in Nieuwpoort verblijven. Lourdes zal doorgaan van 15-31 juli. Door een fout in onze communicatie met de bedevaartorganisatie van Hasselt is voorheen gezegd dat het kamp maar tot 29 juli was. Dit is dus niet correct. Wij zouden graag onze excuses aanbieden voor dit misverstand. Wij nemen hier de volle verantwoordelijkheid voor. 

Omdat bovenstaande mededelingen vanzelfsprekend niet voldoen om u en uw kind(eren) fatsoenlijk op de hoogte te stellen, zal er een infoavond plaatshebben. Op vrijdag 18 november vanaf 20h00 verwelkomen wij u graag op het college (Aan de achterkant; er is mogelijkheid tot parkeren op de speelplaats). Indien er een plaatsvervanger meekomt met uw zoon, hier nog eens het adres: Stadsomvaart 71 3500 Hasselt. De presentatie zal beginnen om 20h15 en eindigen om 21h30. Nadien kan u nog napraten met een hapje en een drankje, ingericht door onze eigenste leiding. Als u dan nog met vragen zit, kan u ze op dat moment stellen aan een leider naar keuze. We zullen een uiteenzetting geven van de belangrijkste activiteiten en de uren van vertrek en aankomst. De welpenleiding zal een presentatie over Zeekamp voorzien. 

Wij kijken alvast uit naar het wederzien vrijdag en danken u voor uw vertrouwen in onze scouts,
Een stevige linker,

de voltallige leidingsploeg.