Lod Lavki - Artisanale Spaanse Olijfolie

  • Gepubliceerd op: zo, 11/04/2021 - 17:48
  • Door: Felix De Bruyn

Naar aanleiding van de COVID-19 crisis gingen we op zoek naar een alternatief voor onze jaarlijkse Cuberdon Verkoop. Aangezien we bij Scouts Lod Lavki niet graag meedoen aan de standaard wafel- of koekjesverkoop, zochten we naar een orgineel en eerlijk product. 

Met veel trots bieden we jullie dit jaar, in samenwerking met Juan Luis Tapas, Artisanale Spaanse Olijfolie aan. Deze olijfolie is van topkwaliteit en komt rechtstreeks van de boer uit Andalusië. Vervolgens wordt hij gebotteld en verpakt door de leiding. De olijfolie is geschikt voor zowel koude als warme bereidingen en steeds Extra Vierge of zoals op zijn Spaans "Extra Vergin". U heeft de keuze uit "Eerste Oogst" Olijfolie en een wat zachtere variant "Arbequina" Olijfolie. Voor de liefhebbers is er ook een "Experience Box" vol met Spaanse delicatessen. Deze box is ideaal voor een kleine aperitief.

U kan er voor kiezen om uw bestelling te laten leveren, indien u binnen de grote ring van Hasselt woont, of om hem zelf af te komen halen op de speelplaats van het Virga Jesse College, Guffenslaan 27.

Bij vragen kan u ons steeds contacteren op groepsleidinglodlavki@gmail.com

BELANGRIJK: Vergeet ook zeker niet aan te duiden via wie je steunt, op die manier verzamelt het gekozen lid punten op de ranglijst voor beste verkoper.

VOOR DE LEDEN: We werken met een online score systeem zodat ook dit jaar de beste verkoper per tak uitgekozen kan worden. Hiervoor is het belangrijk dat de koper steeds aanduidt via wie hij steunt. Verder kunnen jullie door het delen van een persoonlijke link op fb naar de verkoopspagina ook punten verdienen voor op het scorebord. De winnaar kan alvast een leuke verrassing verwachten.

HOE GERAAK IK AAN MIJN PERSOONLIJKE LINK? Wanneer je naar bovenstaande link surft kan je op de bestel pagina jouw naam aanduiden en vervolgens de URL kopiëren. Deze kan je vervolgens delen op facebook of andere sociale media. Indien dit niet lukt kan je altijd contact opnemen met je leiding om je verder te helpen.

Een Stevige Linker

Leiding Lod Lavki