NIEUWE UPDATE: CORONAMAATREGELEN

  • Gepubliceerd op: vr, 30/10/2020 - 21:28
  • Door: Jonas Verding

Beste ouders en leden

 

Zoals vermoedelijk de meesten onder jullie reeds zullen hebben vernomen werden er net nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Voorlopig kondigden wij als groep aan dat de vergaderingen voor kapoenen, welpen en eerste- en tweedejaarsjongverkenners zouden doorgaan. Gezien wij als groep nog geen concrete orders hebben gekregen dat we morgen geen vergadering meer mogen organiseren voor deze takken, willen we deze nog laten doorgaan deze week. Mochten er toch nog orders volgen over het verplicht afgelasten, dan laten wij jullie zeker tijdig iets weten. Nogmaals willen we jullie bij deze vragen om, indien er iemand uit de omgeving van uw zoon ziek is of hij zelf recent ziek is geweest of symptomen vertoont, hem thuis te laten. De leiding besteedt er, zoals steeds, extra veel aandacht aan om risico op eventuele verspreiding tegen te gaan, door onder andere te letten op een minimum aan fysiek contact, en zal dan ook steeds zelf een mondmasker dragen.

 

Verder worden de twee weken van de herfstvakantie onze vergaderingen voor alle takken voorlopig afgelast, tot er verder duidelijk is voor hoe lang deze moeten worden afgelast. Meer info, zowel over hoe we eventuele onlineactiviteiten zullen organiseren als over wanneer er terug voor de jongste groepen activiteiten zullen zijn, hoort u spoedig!

 

Wie er verder een halloweenbiermand bestelde van onze groep kan deze morgen nog steeds van 10:00 - 13:00 en 18:00 - 19:30 komen halen morgen op het college. De bezorging gebeurt tussen deze uren.

 

We hopen dat iedereen in goede gezondheid blijft en dat er snel terug betere omstandigheden voor het organiseren van scoutsactiviteiten aankomen!

 

Een stevige linker

Felix De Bruyn (GRL)

Jonas Verding (GRL)