Overgang!

  • Gepubliceerd op: za, 12/08/2017 - 09:20
  • Door: Joris Gruyters

Beste ouders,

Inmiddels is het 12 augustus, en wij staan weer te popelen om het jaar te beginnen! Met een onvergetelijke julimaand vol kampen achter de rug (nvdr: de eerste week hadden we zeekamp voor de jongsten onder ons, erna Lourdes en Plan) gaan we er weer stevig tegenaan. Kapoenen worden misschien welpen, welpen jongverkenners en verkenners jin. En als het dat niet is, wie weet worden ze dan wel PL of HPL? Hier volgen even de details:

  • Wanneer en waar? 9 september 2017 om 09h30 van het stadspark voor de oudste takken (i.e. Verkenners & Jin) en 14h30 voor de jongste takken (Kapoenen, Welpen, Jv's). Wij staan opgesteld op het grasplein voor het Lod Lavki-beeld, zoals vorig jaar. U kan parkeren achter het cultureel centrum, of vooraan indien daar plaats is. Of u kan uw zoon gewoon met de fiets sturen!
  • Wat meenemen? Voor de oudere takken is een lunchpakket uiteraard aangeraden. De jongere takken moeten zich hierover geen zorgen maken. We verwachten dat iedereen in perfect uniform is. Met ons zevenjaarlijks kamp nog maar net in de herinnering kan er geen excuus zijn over ontbrekende dassen of hemden die niet in orde zijn. De jaarkentekens worden zoals steeds uitgedeeld na startdag bij de welpenleiding. Ook andere kentekens, groene truien en tweedehans kleren kan u hier nog kopen. 
  • Wat na de startdag? We zullen een gezellige bar en lekkere barbecue voorzien voor de liefhebbers. Bestelling op voorhand is niet nodig, we zullen genoeg worsten en hamburgers voor iedereen inkopen ;-) 
  • Wie mag er komen? Iedereen is welkom. Leeftijd en voorgeschiedenis (geen jeugdbeweging, chiro, ksa) zijn niet belangrijk. Wat telt is dat u uiteindelijk de juiste keuze maakt en ons vervoegt! Enige vereiste: we zijn nog steeds een jongensscouts! Geen jongedames welkom dus. Voor nieuwelingen is een perfect uniform natuurlijk nog niet vereist. Als 9 september niet goed uitkomt, dan zijn geïnteresseerden doorheen het jaar ook nog altijd welkom. 

We hopen dat we hiermee alles gezegd hebben. Vragen kunnen zoals steeds aan iedere leider gesteld worden, of aan de groepsleiding. Die vindt u via het knopje "contact" rechts in de menubalk. Ook kan u privéberichten naar onze facebookpagina sturen. Wij antwoorden u zo snel en accuraat mogelijk.

Een stevige linker,

De leiding.