SCHOUWING GROOT KAMP 2020

  • Gepubliceerd op: wo, 15/07/2020 - 19:53
  • Door: Jonas Verding

Beste ouders, jongverkenners, verkenners en jin

 

Omdat het kamp wat dichterbij komt, delen we jullie graag wat info mee over de schouwing (20 juli) en het afhalen van de bagage na het kamp (1 augustus). De uren van de schouwing zijn iets later dan oorspronkelijk aangekondigd, omwille van het feit dat er speelpleinwerking aanwezig is op de speelplaats van het college die tot 18u doorgaat. Zowel schouwing als het afhalen van bagage zullen in shiften verlopen, zodat er niet teveel personen tegelijk op het college aanwezig zijn. Op de schouwing mag de bagage voor het kamp worden afgezet. Indien mogelijk vragen we ook om de fiets waarmee naar het kamp wordt gefietst mee te brengen, zodat de leiding deze al kan controleren en er eventueel nog aanpassingen kunnen gebeuren alvorens het vertrek. Leden dienen in perfect uniform aanwezig te zijn!

We vragen verder ook om steeds van andere ouders, leden en leiding voldoende afstand te bewaren tijdens het hele gebeuren.

 

Schouwing:

  • 19u: Jongverkenners
  • 20u: Verkenners & jin

 

Afhalen bagage:

  • 10u - 11u: Jongverkenners
  • 11u - 12u: Verkenners & jin

 

Voor beide geldt dat als u meerdere zonen over de takken verspreid heeft dat het volstaat om in een van de tijdslots te komen en alle bagage ineens af te zetten indien dat beter voor u uitkomt. De eventuele vragen en fietscontroles kunnen dan bij de takleiding nog steeds worden nagegaan.

 

Tot binnenkort!

Felix De Bruyn (GRL)

Jonas Verding (GRL)