SPAGHETTIAVOND: 26 maart 2022

  • Gepubliceerd op: vr, 18/02/2022 - 19:23
  • Door: lodlavki

Beste leden en ouders,

 

Onze jaarlijkse spaghettiavond heeft voorbije jaren niet kunnen plaatsvinden wegens de coronacrisis. Dit jaar kunnen we jullie gelukkig wel weer lekkere spaghetti serveren!

 

De spaghettiavond zal doorgaan op 26 maart in het Ontmoetingscentrum Sint-Katarina te Hasselt. We werken dit jaar met twee tijdsloten: van 18u-19u30 of van 19u30-21u, waarbinnen u kan genieten van onze vegetarische saus (tomatenroomsaus met champignons) of bolognesesaus en een drankje. Er is keuze tussen een kleine of een grote portie, een kleine spaghetti kost €9 en een grote portie €11. 

 

Inschrijven (voorlopig beperkte plaatsen wegens coronaproof capaciteit van de zaal!) kan via volgende link: https://forms.gle/sX6STasEwgEmJZjLA 

 

Geen tijd om te komen eten, maar toch zin in een spaghetti? Niet gevreesd, want U kan dit jaar namelijk ook onze heerlijke spaghetti bestellen voor take-away, of zelfs een pot spaghettisaus kopen om thuis toch te proeven van onze heerlijke creatie. Een pot saus van 500ml of een portie takeaway spaghetti zal 8 euro kosten.

 

De take-away kan hier https://forms.gle/mXvFu3udNCbvp5A4A besteld worden.

 

Een stevige linker,

 

De leidingsploeg van Lod Lavki.