Spaghettiavond 30 maart 2019: inschrijven!

  • Gepubliceerd op: ma, 04/03/2019 - 13:57
  • Door: Joris Gruyters

Beste leden, ouders, stammers en sympathisanten, 

Zoals u reeds in de dolle kon lezen organiseren wij naar jaarlijkse traditie onze ondertussen wel gekende spaghettiavond! Dit geweldige festijn, met de heerlijkste spaghettisaus van Hasselt, zal dit jaar doorgaan op zaterdag 30 maart. Het feest gaat zoals gewoonlijk door in het Ontmoetingscentrum Sint-Katarina in Hasselt. Jullie kunnen aan tafel schuiven vanaf 18u, er zal geserveerd worden tot 21u. Blijf hierna gerust nog wat langer genieten van een pintje, een glas wijn/cava en een gezellige babbel.

Er is keuze tussen een grote of kleine portie, met bolognaise- of vegetarische saus. Voor een kleine spaghetti vragen wij 9 euro. Een grote spaghetti kost 11 euro.

U kan dit jaar ook uw heerlijke spaghetti komen afhalen in het Ontmoetingscentrum om dan bij uw thuis op te eten. U kunt zowel thuismaaltijd als ter plaatse eten aanduiden via dit online formulier. U bent dus van harte welkom met al uw scoutsvrienden, ouders, familieleden en buren! Graag verzoeken wij om tijdig in te schrijven zodat de juiste service gegarandeerd kan worden.

Voor zij die graag op de ouderwetse wijze inschrijven zal er nog een brief worden uitgedeeld waarop een klassiek strookje staat. Dit kan u ook invullen en afgeven!

De overschrijving mag gebeuren met als vermelding:
"Naam - ...x grote spaghetti bolognaise/vegetarisch - ...x kleine spaghetti bolognaise/vegetarisch" 

Samengevat dus:
- Inschrijven via dit formulier of via het strookje op de brief die we zaterdag uitdelen
- Overschrijving met bovengenoemde vermelding.

Tot zaterdag 30 maart! 
Stevige linker,

De leiding