Tweede infoavond Lourdes

  • Gepubliceerd op: za, 01/04/2017 - 09:55
  • Door: Joris Gruyters

Bovenstebeste ouders, sympathisanten en andere toehoorders

zoals beloofd in het najaar van 2016, komt er een tweede infoavond voor Lourdes. Met de lente die terug in het land is, nadert ook de zevenjaarlijkse vervulling van Lavki's belofte. Het is logisch dat we u daarom ook graag nog meer informatie willen verstrekken, teneinde u en uw zoon op de best mogelijke manier op de hoogte te houden van wat hij concreet gaat doen gedurende deze periode!

Aangezien het zaterdag 22 april ook verkoopactiviteit is, ten bate van deze prachtige reis, zouden we graag afspreken om 18h15 aan de achterkant van het college. Tegen 18h30 zullen we beginnen met de presentatie. Het einde is voorzien rond 19h00. Nadien kan u nog vragen stellen, eventueel vergezeld van een drankje. De infosessie zal doorgaan in dezelfde aula als vorige keer. Er zal geen uitleg over zeekamp gegeven worden. De ouders van kapoenen en eerste- en tweedejaars welpen kunnen dus na de verkoopactiviteit gewoon huiswaarts keren. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat u niet meer terecht kan bij de kapoenen- en welpenleiding, wiens mailbox 24/24 beschikbaar is om zorgen de wereld uit te helpen. 

Verder kan u informatie met betrekking tot inschrijvingen hier op de site vinden, onder het titeltje "inschrijven Lourdes". 

Een stevige linker

De leiding