UPDATE: coronamaatregelen

  • Gepubliceerd op: do, 29/10/2020 - 10:54
  • Door: Jonas Verding

Beste ouders en leden

 

Gezien de nieuwe coronamaatregelen, waarbij jeugdwerkactiviteiten voor +12-jarigen niet meer mogen plaatsvinden, zullen wij als groep ons programma voor de komende tijd wat moeten aanpassen voor de oudste groepen. Concreet houdt dit het volgende in:

 

  • JONGVERKENNERS: voorlopig hebben alleen de EERSTE- en TWEEDEJAARS fysieke activiteiten op zaterdag namiddag. We hebben er voor gekozen om de groep op te splitsen, om de eerste- en tweedejaars jongverkenners toch nog hun wekelijkse scoutsnammidag te kunnen geven. Uiteraard vinden we het jammer dat de derdejaars jongverkenners hierdoor niet meer aanwezig kunnen zijn, maar we geven hun de mogelijkheid om deel te nemen aan de online activiteiten die de verkennerleiding voor de verkenners zal organiseren. Er zal aan deze activiteiten ook steeds een jongverkennerleider meewerken, zodat er steeds een voldoende vertrouwd gezicht voor de derdejaarsjongverkenners aanwezig is! Gezien de verkenners meestal via whatsapp communiceren in groep, mogen de derdejaarsjongverkenners hun gsm-nummer doorsturen naar Dries Ghysen (+32 471 44 04 32), indien ze willen worden toegevoegd!
  • VERKENNERS: de leiding probeert elke week een online-activiteit te organiseren. Hierover wordt er via site/whatsapp gecommuniceerd met de leden. Wat voor activiteiten ze precies in petto hebben, volgt spoedig!
  • JIN: de leiding probeert evenzeer online-activiteiten te organiseren. Meer info volgt!

 

Voor kapoenen en welpen verandert er niets aan de huidig geplande activiteiten.

 

We hopen op deze manier zoveel mogelijk van onze leden nog steeds een leuke zaterdag te kunnen bezorgen, maar hopen uiteraard nog het meeste dat we zo snel mogelijk terug in werkelijkheid samen kunnen komen.

 

Een stevige linker en hopelijk tot snel

Felix De Bruyn (GRL)

Jonas Verding (GRL)